Борошно з насіння кунжуту ТМ Сто пудів 0,3 кг
45 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
+380 (67) 755-00-60
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Кунжутне борошно виготовляється шляхом подрібнення цілісного насіння сезаму або кунжутної макухи, що залишилося після віджимання олії. Вона не містить глютен і складається більш ніж на 40% з рослинного білка, відрізняється ніжно-горіховим змаком і ароматом. На Сході її використовують, поєднуючи з мигдальним або кокосовим борошном, для випічки хліба та здоби. У кулінарії кунжутне борошно використовують для панірування котлет, зраз, биточків,риби. Таке панірування додасть стравам тонкий горіховий смак і приємний аромат.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Сто пудів |
Інформація для замовлення
- Ціна: 45 ₴