Рис парбойлд ТМ МАК ДАР 900г
62,90 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
+380 (67) 755-00-60
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
За технологією виробництва пропарений рис відрізняється від непропаренного тільки тим, що за допомогою високої температури, води і тиску частина речовин, що знаходяться в оболонці, переміщається в саме зерно. Так вирішується проблема збереження корисних властивостей крупи, яка є основою харчування багатьох людей.
Джерело: https://ideas-center.com.ua/?p=11450
© https://ideas-center.com.ua/
Водний злак, що пройшов обробку парою і тиском, містить: вуглеводів – 87%; білків – 10%; жирів – 3%. Його енергетична цінність становить 123 ккал. Вітамінно-мінеральний склад представлений таким чином: вітаміни (у напрямку зниження значущості) – В9, В1, РР, В6, В5, К, холін; мінерали – марганець, селен, залізо, мідь, свинець, цинк, кальцій, натрій. Для кращої оцінки властивостей обробленого рису необхідно привести показники по білому відшліфованому, але не пройшов спеціальну обробку рису. Співвідношення БЖУ у нього виглядає наступним чином: вуглеводи – 71%; білки – 7%; жири – 1%. Енергетична цінність становить 320 ккал. Якщо порівнювати тільки показники БЖУ, то термічно оброблений рис містить більше компонентів всіх показників, в т.ч. і жирів, але при цьому його енергетична цінність нижче майже в 3 рази. Продукт, отриманий в результаті спеціальної обробки, набуває велику харчову цінність, але при цьому у нього знижується кількість калорій.
Джерело: https://ideas-center.com.ua/?p=11450
© https://ideas-center.com.ua/
Водний злак, що пройшов обробку парою і тиском, містить: вуглеводів – 87%; білків – 10%; жирів – 3%. Його енергетична цінність становить 123 ккал. Вітамінно-мінеральний склад представлений таким чином: вітаміни (у напрямку зниження значущості) – В9, В1, РР, В6, В5, К, холін; мінерали – марганець, селен, залізо, мідь, свинець, цинк, кальцій, натрій. Для кращої оцінки властивостей обробленого рису необхідно привести показники по білому відшліфованому, але не пройшов спеціальну обробку рису. Співвідношення БЖУ у нього виглядає наступним чином: вуглеводи – 71%; білки – 7%; жири – 1%. Енергетична цінність становить 320 ккал. Якщо порівнювати тільки показники БЖУ, то термічно оброблений рис містить більше компонентів всіх показників, в т.ч. і жирів, але при цьому його енергетична цінність нижче майже в 3 рази. Продукт, отриманий в результаті спеціальної обробки, набуває велику харчову цінність, але при цьому у нього знижується кількість калорій.
Інформація для замовлення
- Ціна: 62,90 ₴